Σχετικά

Η Monroe® Shocks and Struts, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σήματα στις βιομηχανίες αυτοκινήτων και εμπορικών οχημάτων, γιόρτασε την 100η επέτειό της το 2016 με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα προγραμμάτων, προωθητικών ενεργειών και άλλων ειδικών δραστηριοτήτων που σχεδιάστηκαν για να υποστηρίξουν χιλιάδες μέρη και παροχείς υπηρεσιών και εκατομμύρια των καταναλωτών παγκοσμίως που βασίζονται στα προϊόντα της Monroe. Τα αμορτισέρ Monroe, τα αντηρίδες και άλλα προϊόντα κατασκευάζονται από την Tenneco.

“Η Monroe είναι μια από τις λίγες μάρκες των εξαρτημάτων των οχημάτων που κατάφεραν να παραμείνουν σημαντικοί καθ ‘όλη τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, οδηγώντας πρωτοπόρους στις κατηγορίες προϊόντων τους”, δήλωσε ο Corey Bartlett, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automotive Parts Headquarters Inc. , οι οποίοι οδηγούν τους τοπικούς φορείς παροχής οχημάτων, συστήνουν με σιγουριά τα αμορτισέρ και τις αντηρίδες Monroe για τα οχήματα των πελατών τους. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Monroe και την εξαιρετική ομάδα τους εδώ και πολλές δεκαετίες και προσβλέπουμε σε πολλές ακόμα δεκαετίες συνεργασίας. ”

Η Monroe Auto Equipment επεκτάθηκε στην Ευρώπη το 1964. Την Ιαπωνία, την Αυστραλία και το Μεξικό το 1972. Νότια Αμερική το 1974. και τον Καναδά το 1975. Η Tenneco, η οποία αγόρασε την εταιρεία το 1977, επιβλέπει την ανάπτυξη αρκετών καινοτομιών του Monroe για επιβατικά οχήματα, φορτηγά, λεωφορεία και άλλες εφαρμογές. Η εταιρεία εισήγαγε το 1982 τα πρώτα αμορτισέρ αντικαταστάσεως αμορτισέρ της αυτοκινητοβιομηχανίας, τα σοκ Monroe Gas-Matic ™, Monroe Reflex® κραδασμούς και αντηρίδες το 1999. Monroe Quick-Strut® πλήρεις συναρμολογήσεις στηρίγματος αντικατάστασης το 2003. Monroe OESpectrum® κραδασμούς και αντηρίδες το 2011. και το Monore OESpectrum MRTech2 ξεκίνησε στην Ευρώπη το 2016.

Εκτός από την ισχυρή παρουσία της στην παγκόσμια δευτερογενή αγορά, η Tenneco είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο των συστημάτων και εξαρτημάτων ελέγχου και ανάρτησης του αρχικού εξοπλισμού. Οι επαναστατικές ηλεκτρονικές τεχνολογίες Monroe Intelligent Suspension της Tenneco προσφέρουν στους κατασκευαστές αυτοκινήτων ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να συντονίσουν τα συστήματα ανάρτησης με πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις και να παρέχουν υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης στους οδηγούς.

Πέρα από τις προηγμένες τεχνολογίες και τις καλύτερες επιδόσεις των προϊόντων στην κατηγορία τους, ένα σχετικό στοιχείο της διαρκούς επιτυχίας της μάρκας Monroe είναι η μοναδική δυνατή σχέση με τους επαγγελματίες που καθορίζουν, πωλούν και εγκαθιστούν τα προϊόντα της. “Κάθε επανάσταση του Monroe για την αγορά ανταλλακτικών έχει υποστηριχθεί από ειδικούς συνεργάτες καναλιών και εξειδικευμένους επαγγελματίες των οχημάτων που έχουν αναλάβει την ευθύνη να παρέχουν στους αυτοκινητιστές μια ελεγχόμενη βόλτα”, δήλωσε ο Joe Pomaranski, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Global Aftermarket, Tenneco. «Αυτός είναι ο απώτερος στόχος κάθε προϊόντος Monroe – στόχος που απαιτεί ισχυρές συνεργασίες σε ολόκληρη τη βιομηχανία μας».

Σχετικά με το θέμα “Made for the Road Ahead“, η γιορτή της 100ής επετείου της επωνυμίας εστιάστηκε τόσο στο μέλλον της μάρκας Monroe όσο και στο παρελθόν της, σύμφωνα με τον Jeff Koviak, αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της North America Aftermarket, Tenneco. “Είναι μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας να αναζητά πάντα την επόμενη ευκαιρία για να βελτιώσει τη σταθερότητα και την απόδοση του οχήματος. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ιδρυτές μας βοήθησαν στη δημιουργία της κατηγορίας ελέγχου της ποδηλασίας στις αρχές της δεκαετίας του 1900 και θα είναι καθοριστικής σημασίας για τον επόμενο αιώνα επιτυχίας μας ».

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία….

Μπουκης

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1965 στην οδό Ρετσίνα 29 στον Πειραιά, μέσα σε ένα μικρό κατάστημα από έναν άνθρωπο που είχε όραμα, πείσμα και διορατικότητα.
Σε αυτόν τον περιορισμένο χώρο, ο Τιμολέων Μπουκης με σοβαρότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό κατάφερε να εγκαθιδρυθεί στην αγορά και να προμηθεύει ανταλλακτικά αυτοκινήτων & πλοίων κυρίως στα συνεργεία αυτοκινήτων, στα μηχανουργεία και τα ναυπηγεία. Έτσι, έγινε ο ειδικός στα ελατήρια εμβόλων μηχανών αυτοκινήτων & πλοίων. Όλος ο Πειραιάς προμηθεύονταν από εκείνον ανταλλακτικά  για όλους τους τύπους μηχανών.

 

Μπουκης

Μπουκης

Μπουκης

 

Σήμερα

Σήμερα, με την εμπιστοσύνη, την γνώση και την πείρα που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία Τιμ. Μπουκης & Υιοί – Amorteam βρίσκεται σε θέση ισχύος. Κατά συνέπεια η εταιρεία Μπουκης, μπορεί και αντιπροσωπεύει και παράλληλα διανέμει όλες τις γνωστές διεθνώς μάρκες ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η αγάπη για το αυτοκίνητο, οδήγησε στην κάλυψη των αναγκών για βελτίωση στην οδική συμπεριφορά, ασφαλή οδήγηση και λύσεις σε προβλήματα ειδικών περιστάσεων.

Μπουκης

“Οι ειδικοί στην ανάρτηση – Μπουκης”

  1. Είμαστε στην αγορά από το 1965 με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και πλοίων.
  2. Οι πρώτοι στον Πειραιά που ασχοληθήκαμε με την ανάρτηση και το εμπρόσθιο σύστημα
  3. Διαθέτουμε όλες τις γνωστές μάρκες αναρτήσεων για όλα τα αυτοκίνητα
  4. Έχουμε να σας προτείνουμε τις πιο σωστές λύσεις σε προβλήματα ειδικών περιστάσεων
  5. Αντιπροσωπεύουμε γνωστούς και εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού
  6. Συστήματα φρένων – ανταλλακτικά βελτίωσης – λιπαντικά είναι μέσα στη γκάμα προϊόντων μας

Η πολυετής εμπειρία και οι συμμετοχή μας προιοντικά σε αγωνιστικές δραστηριότητες, εγγυούνται το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μας. Η επιλογή των αμορτισερ που προτείνει η Μπουκης Amorteam εξασφαλίζει την ασφάλεια και την καλύτερη απόδοση του αυτοκινήτου. Το γεγονός ότι η Μπουκης Amorteam είναι η επιλογή των επαγγελματιών και το ότι έχει αναγνωριστεί από μεγάλες αγωνιστικές ομάδες δεν είναι τυχαίο…

Η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα εμπειρίας.